Fredag og taco!

Det er fredagskveld og vi har hatt en koselig middag med familien. Må bare si at jeg elsker å ha god tid rundt bordet å kose oss skikkelig. Stemningen var på topp og vi får snakket om så mye.

I dag var det hjemmelaget taco. Oppskrift på krydder og saus uten sukker finner du her.

Det nye i dag var at vi brukte spisskål som lefser. Tipset kom fra Mjuuugly. Utrolig godt og fikk litt mer tacofølelse 🙂 Det kan anbefales!!! Sander og Mia likte det også kjempe godt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i grønnsaker, Helgekos, middag og merket med , . Bokmerk permalenken.

7 svar til Fredag og taco!

 1. mjuuugly sier:

  Wow, så flott at dere likte dette. Jeg er hekta. Spiskål er topp!
  sv: Glad jeg har en god forsyning med jordbær for vinteren nå ja 😀

 2. Gandalf sier:

  Jeg blir litt irritert jeg, når jeg ser foreldre som skal presse sin nye livsstil over på barn. Det er helt greit at du og din mann har bestemt dere for det pga. vekt, men jeg ser ikke noen grunn til at dere skal tvinge ungene over på lavkarbo.

  Ungene dine blir ikke noe mindre sunne av å få mer karbo i kosten. Her har du noe å lære av Lena B., som i det minste ikke har presset ungene sine over på lavkarbo.

  • Det er helt greit at du reagerer! Nå har jeg ikke tvinget mine unger til noe som helst. Her i huset er det ikke enevelde. Jeg har ikke pluttselig sagt at nå får dere ikke karbohydrater. Dette er noe som har kommet over tid. Mine barn får mer karbo enn oss. Men karbohydratene kommer fra frukt, bær, grønnsaker og superfood. Lager også knekkebrød og slikt med speltmel (og det innholder karbo). Tror ikke barn har godt av å bli foret på sukker og hvetemel som ikke innholder vitaminer. De vokser og trenger mat med masse næring i løpet av dagen. Mine barn sier selv at de føler seg bedre med dette kostholdet og de elsker mat uten sukker.

   Nå legger jeg ikke alle måltidene vi spiser ut på bloggen. Jeg var i byen med min sønn for en stund siden og da var vi på pizzaretaurant å spiste. Men det gode er at min sønn på 12 år sa at det smaker så mye bedre med brus, pizza og godterier når han ikke spiser det så ofte. Jeg nekter heller ikke barna å spise is og diverse, men velger å kjøpe sånn når vi er på tur enn å ha fryseren full.

   Hvordan kan du si at ungene mine ikke blir sunnere av kosten de får her hjemme? Etter barna sluttet med sukker og gluten har min datter blitt kvitt mageproblemer, hals og øreproblemer. Min sønn på 12 år sier han føler seg mer opplagt og har mer energi. Vi merker også at humørsvingningene til min eldste har roet seg nå som han har stabilt blodsukker gjennom dagen.

  • Anarko sier:

   Jeg syns det er bedre at barna får et naturlig og sunt kosthold som er bra for helsen enn at de spiser grandis, og andre hel og halvfabrikat hele uken. Det er kjempegod lærdom til barna for senere i livet når de skal handle inn og lage mat selv.

 3. Tack för ett bra tips. Det är jättebra att barnen får lära sig att man kan byta ut bröd mot grönsaker. Det är väl väldigt sunt att äta mycket grönsaker, oavsett vilken kostmodell man ansluter sig till?
  De äter nog helt tillräckligt med kolhydrater ändå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s