Taco

I går hadde vi taco til middag. Siden vi ikke spiser sukker og ikke vil ha masse «lurium 3» i maten måtte jeg lage tacosaus og krydderblanding selv. Resultatet ble nydelig.

Tacosaus oppskrift:

Dette ble en stooor posjon. Det vi ikke spiste helte jeg på glass og la i fryseren til neste tacokveld.

1000 gr økologiske hakkede tomater
1 ss økologisk tomatpure
1 dl vann
1 finhakket løk
2 fedd finhakket hvitløk
2 finhakket rød chilli med frø
1 ts himalayasalt
1 ts oregano (jeg brukte frisk)
1 ts spisskummin

Bland alt i en gryte og kok opp. La koke i 30 minutter. Brukte stavmikser for å få en jevn saus. Avkjøl før bruk

Tacokrydder oppskrift:

Her også lagde jeg mer enn jeg hadde brukt for. Kjekt å ha ferdig på glass til neste gang.

30 gr spisskummin
20 gr løkpulver (obs! ikke løksalt)
10 gr hvitløkpulver
10 gr cayennepepper
10 gr himalayasalt
5 gr malt pepper

Bland alt godt og ta over på glass.

Kjempenydelig og deilig å spise taco med god samvittighet:-)Slik ble det ferdige resultatet:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i middag. Bokmerk permalenken.

4 svar til Taco

  1. Tilbaketråkk: Fredag og taco! | En Sunn familie!

  2. Tack för bra tips, på en tacokrydda utan glutamat och annat otrevligt 🙂

  3. Tilbaketråkk: Nachos à la LCHF « Birgitta Höglund´s Mat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s